Hos SE Chem-Dry er vi et professionelt team, som dækker alt tæpperens i Viborg og omegn, som alle har service og kvalitet som en selvfølge. Skal du bruge tæpperensning i Viborg, så få et tilbud fra os.

SE Chem-Dry's professionelle tæpperens benytter branchens bedste udstyr og rensemidler. Chem-Dry's patenterede ekstraktions-system til tæpperens bruger betydeligt mindre vand end damprens. Det gør at dine tæpper bliver skinnende rene og tørre på timer, ikke dage. Mindre vand og større sugeevne giver en dybere rens.

Få et tilbud på tæpperensning

Hos SE Chem-Dry har vi et patenteret middel til tæpperens, som er miljømæssigt sikkert. Vores teknik ligger i at løfte skidt og snavs op til overfladen af tæppet, hvorved det suges bort med speciel lavet maskiner. Både maskiner og midler er patenteret og herved får du garanti for tæpperens af første klasse.

Hos SE Chem-Dry Viborg er vi med i en landsdækkende kæde, som alle kan levere tæpperens. Vi er dækker hele Midtjylland og kan tage alle opgaver store som små.

Anbefalet af Egetæpper

I januar 2007 indgik Egetæpper og Chem-Dry® et nært partnerskab med den fælles målsætning at opnå bedre kundetilfredshed hele tæppets levetid. Egetæpper havde på daværende tidspunkt allerede testet flere af Chem-Dry's produkter og vores tæpperens-teknikker og var yderst tilfreds.
Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser, eller se et godt tilbud på tæpperens, er du velkommen til at kontakte os eller se mere på Chem-Dry.

For yderligere information - kontakt SE Chem-Dry

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser er du velkommen til at kontakte os på e-mail: se@sechemdry.dk eller telefon: +45 22 16 89 99