SE Chem-Dry er verdens førende tæppe- og møbelrens virksomhed, med mere end 3800 afdelinger over hele verden. SE Chem-Dry udvikler og bruger branchens bedste og mest effektive midler og maskiner for at sikre den absolut bedste kvalitet til glæde for din virksomhed eller familie. Du kan trygt stole på at SE Chem-Dry altid leverer kvalitet og værdi for pengene.

SE Chem-Dry blev stiftet i USA af en Amerikansk jurastuderende ved navn Robert Harris, efter at have udviklet og patenteret en lang række af unikke og enestående midler til rens og behandling af tæpper og møbler. I løbet af det næste årti udviklede virksomheden sig til et franchise system, først igennem venner og familie, senere kommercielt. I 1990 kom SE Chem-Dry til Danmark og har siden udviklet sig til et franchisenetværk med over 40 franchisetagere som alle er selvstændigt ejet og drevet under samme brand og filosofi. Franchisenetværket gør os til en landsdækkende virksomhed med en stærk lokal tilstedeværelse. I 2007 blev netværket forstærket ved inklusionen af Norge og Sverige og udgør i dag virksomheden Chem-Dry Nordic A/S med hovedkontor i Kvistgård i Nordsjælland.

For yderligere information - kontakt SE Chem-Dry

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser er du velkommen til at kontakte os på e-mail: se@sechemdry.dk eller telefon: 22 16 89 99