Trænger dit tæppe til en grundig og professionel rens, så står SE Chem-Dry Skanderborg klar til at udføre tæpperens. Vi er en del af en landsdækkende kæde, og vores afdeling dækker hele Midtjylland. Vi har derfor hænderne og kompetencerne til at løse alle slags opgaver, store som små.

Vores dygtige medarbejdere og professionelle maskiner sørger for, at dine tæpper bliver rene og som nye, når de har været forbi en tæpperens hos os. Vi har service og kvalitet i højsædet, så vi bliver dit foretrukne valg, når du skal have udført tæpperensning i Skanderborg.

Få et tilbud på tæpperensning

Vi benytter os af branchens bedste udstyr og tæpperensemidler, når vi rengør dine tæpper. Både vores maskiner og midler er patenterede, og det er din garanti for førsteklasses rens. Vores middel til tæpperens er endvidere lavet med hensyn til miljøet, så tæppet bliver renset med grøn samvittighed. Med Chem-Dry’s ekstraktions-system til tæpperens bruges der markant mindre mængder vand end ved damprens. Fordi vi bruger mindre vand, er der også større sugeevne, og det vil resultere i en rensning, der er dybdegående, samtidig med at de rene tæpper tørrer på timer i stedet for dage.

Egetæpper anbefaler os

Vi er glade for, at vi siden 2007 har været tætte samarbejdspartnere med Egetæpper. Vores mission sammen er at opnå bedre kundetilfredshed tæppets levetid igennem. Vi er anbefalet af Egetæpper, fordi de er yderst tilfredse med Chem-Dry’s produkter og teknikker inden for tæpperens.

Tæpperens for erhverv i Skanderborg

Har du en virksomhed, så har du også brug for professionel tæpperens. Et rent arbejdsmiljø og indeklima er nødvendigt for at medarbejderne trives og beskytter også mod potentielle gener i form af sygdomme.

Er tæpperne misligholdt, ser det både grimt ud og kan i værste fald også lugte grimt. Er tæppet meget beskidt, skaber det et dårligt indtryk for både kunder og ansatte. Vores tæpperens for erhverv er en grundig rengøring med vores egne patenterede rengøringsmidler, som fjerner snavs, pletter og lugt. Vi kan også tilbyde periodiske rengøringer, sådan at det altid er rent og pænt i din virksomhed. Ønsker du at høre mere om tæpperens for erhverv, er du velkommen til at kontakte os.

Vintage og ældre tæpper

Har du et arvestykke eller har du fundet et ældre vintage tæppe, som blot mangler en tæpperens for at komme tilbage til sin storhedstid? Hos SE Chem-dry hjælper vi både privat og erhverv med tæpperens. Vi har stor erfaring med ældre vintage tæpper, hvor vi med skånsomme midler kommer urenheder og snavs til livs, sådan at tæppet bliver restaureret til sin oprindelig skønhed og glans.


 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Er du nysgerrig på vores produkter, ydelser og teknikker, eller ønsker du at få et tilbud på tæpperens i Skanderborg, er du altid velkommen til at kontakte os per mail: se@sechemdry.dk eller telefon: +45 22 16 89 99