Trænger dit tæppe til en grundig og professionel rens, så står SE Chem-Dry Skanderborg klar til at udføre tæpperens. Vi er en del af en landsdækkende kæde, og vores afdeling dækker hele Midtjylland. Vi har derfor hænderne og kompetencerne til at løse alle slags opgaver, store som små.

Vores dygtige medarbejdere og professionelle maskiner sørger for, at dine tæpper bliver rene og som nye, når de har været forbi en tæpperens hos os. Vi har service og kvalitet i højsædet, så vi bliver dit foretrukne valg, når du skal have udført tæpperensning i Skanderborg.

Få et tilbud på tæpperensning

Vi benytter os af branchens bedste udstyr og tæpperensemidler, når vi rengør dine tæpper. Både vores maskiner og midler er patenterede, og det er din garanti for førsteklasses rens. Vores middel til tæpperens er endvidere lavet med hensyn til miljøet, så tæppet bliver renset med grøn samvittighed. Med Chem-Dry’s ekstraktions-system til tæpperens bruges der markant mindre mængder vand end ved damprens. Fordi vi bruger mindre vand, er der også større sugeevne, og det vil resultere i en rensning, der er dybdegående, samtidig med at de rene tæpper tørrer på timer i stedet for dage.

Egetæpper anbefaler os

Vi er glade for, at vi siden 2007 har været tætte samarbejdspartnere med Egetæpper. Vores mission sammen er at opnå bedre kundetilfredshed tæppets levetid igennem. Vi er anbefalet af Egetæpper, fordi de er yderst tilfredse med Chem-Dry’s produkter og teknikker inden for tæpperens.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Er du nysgerrig på vores produkter, ydelser og teknikker, eller ønsker du at få et tilbud på tæpperens i Skanderborg, er du altid velkommen til at kontakte os per mail: se@sechemdry.dk eller telefon: +45 22 16 89 99