Hos SE Chem-Dry er vi et professionelt hold, som dækker alt tæpperens i Silkeborg området, som alle er kvalitets og service minded. Skal der bruges tæpperensning i Silkeborg, så kontakt os og få et tilbud som du og dine tæpper vil elske.

SE Chem-Dry's professionelle tæpperens team benytter kun professionelt udstyr og rensemidler. Chem-Dry's patenterede ekstraktions-system til tæpperens har et lavt forbrug af vand mindre end damprens. Det gør at dine tæpper bliver rene og tørre på få timer, ikke dage. Mindre vand forbrug og større sugeevne giver en dybere renlighed af tæpperne.

Få et tilbud på tæpperensning

Hos SE Chem-Dry har vi et patenteret middel til tæpperens, som er miljømæssigt holdbart. Vores teknik ligger i at løfte snavs og skidt op til overfladen af tæppet, hvorved et kraftigt sug sørger for at få det væk, med speciel lavet Chemdry maskiner. Både maskiner og midler er patenteret og herved får du garanti for tæpperens i den allerbedste klasse.

Hos SE Chem-Dry Silkeborg er vi med i en kæde som er landsdækkende, alle afdelinger kan levere tæpperens. Vi er dækker hele Midtjylland og kan tage alle opgaver store som små.

Anbefalet af Egetæpper

I januar 2007 indgik Egetæpper og Chem-Dry® et nært partnerskab med den fælles målsætning at opnå bedre kundetilfredshed hele tæppets levetid. Egetæpper havde på daværende tidspunkt allerede testet flere af Chem-Dry's produkter og vores tæpperens-teknikker og var yderst tilfreds.

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser, eller se et godt tilbud på tæpperens, er du velkommen til at kontakte os eller se mere på Chem-Dry.

For yderligere information - kontakt SE Chem-Dry

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser er du velkommen til at kontakte os på e-mail: se@sechemdry.dk eller telefon: +45 22 16 89 99