Vil du have udført en professionel og grundig tæpperens, der samtidig er skånsom for både tæppet og miljøet? Så står SE Chem-Dry i Odder klar til at hjælpe dig! Vores dygtige team og patenterede tæpperensemidler og teknikker hjælper vi dig med at passe godt på dine tæpper, så de holder sig pæne hele deres levetid.

Få et tilbud på tæpperensning

Hos SE Chem-Dry Odder benytter vi os kun af effektive og skånsomme midler og metoder, der resulterer i pæne og rene tæpper. Vores patenterede udstyr og tæpperensemidler er din garanti for en tæpperens af høj kvalitet med grønt fokus. Vi renser tæpper ved hjælp af vores patenterede Chem-Dry ekstraktions-system, der bruger markant mindre mængder vand end en traditionel tæpperens ved damprens. Det betyder også, at dine tæpper tørrer meget hurtigere - du får tørre og rene tæpper på timer frem for dage. Med den lille mængde vand og en utrolig sugeevne vil dine tæpper få en dybdegående rens som aldrig før. 

Vi er en del af en landsdækkende kæde, og vi har derfor stor erfaring med tæpperens. Vores afdeling i Odder sørger for tæpperens i Odder og omegn samt hele Midtjylland, så endnu flere kan få rene tæpper, som de kan nyde synet og følelsen af i lang tid.

Anbefales af Egetæpper

Siden 2007 har SE Chem-Dry arbejdet tæt sammen med Egetæpper. Vi samarbejder om vores fælles mission, nemlig at opnå højere kundetilfredshed gennem hele tæppets levetid. Vi er stolte af, at Egetæpper er yderst tilfredse med vores produkter og teknikker, og derfor anbefaler os til tæpperens.

Tæpperens for erhverv i Odder

Har du en virksomhed, så har du også brug for professionel tæpperens. Et rent arbejdsmiljø og indeklima er nødvendigt for at medarbejderne trives og beskytter også mod potentielle gener i form af sygdomme.

Er tæpperne misligholdt, ser det både grimt ud og kan i værste fald også lugte grimt. Er tæppet meget beskidt, skaber det et dårligt indtryk for både kunder og ansatte. Vores tæpperens for erhverv er en grundig rengøring med vores egne patenterede rengøringsmidler, som fjerner snavs, pletter og lugt. Vi kan også tilbyde periodiske rengøringer, sådan at det altid er rent og pænt i din virksomhed. Ønsker du at høre mere om tæpperens for erhverv, er du velkommen til at kontakte os.

Vintage og ældre tæpper

Har du et arvestykke eller har du fundet et ældre vintage tæppe, som blot mangler en tæpperens for at komme tilbage til sin storhedstid? Hos SE Chem-dry hjælper vi både privat og erhverv med tæpperens. Vi har stor erfaring med ældre vintage tæpper, hvor vi med skånsomme midler kommer urenheder og snavs til livs, sådan at tæppet bliver restaureret til sin oprindelig skønhed og glans.

Kontakt os for mere information

Hvis ønsker et tilbud på tæpperens i Odder, har brug for yderligere information, eller har spørgsmål til vores produkter, ydelser og teknikker, er du mere end velkommen til at kontakte os per mail: se@sechemdry.dk eller telefon: +45 22 16 89 99