Skal du have udført tæpperens i Ikast, og vil du sikre dig, at rensningen foregår skånsomt og effektivt, så er det SE Chem-Dry Ikast, du skal benytte dig af. Vi sørger for professionel og grundig tæpperens af alle slags tæpper, og ingen opgave er for stor eller lille for vores team. Med en professionel tæpperens passer du på dine tæpper, så de holder mange år frem. 

Få et tilbud på tæpperensning

Når du overlader dine tæpper til os, er du garanteret en grundig rens, der efterlader dine tæpper pæne og rene. Vi benytter os kun af udstyr og tæpperensemidler af højeste kvalitet, så tæpperensningen er af første klasse. Med vores patenterede midler, metoder og teknikker sikrer vi os, at dine tæpper rense så effektivt og skånsomt som muligt, samtidig med at du kan have grøn samvittighed. Vores Chem-Dry ekstraktions-system bruger betydeligt mindre vand end en traditionel damprens, og derfor vil tæpperne tørre på timer frem for dage. Derudover vil den lille mængde vand og den enorme sugeevne resultere i en meget dybdegående rens.

Som del af en landsdækkende kæde udfører vi tæpperens overalt i Danmark, og SE Chem-Dry Ikast dækker hele Midtjylland. Vores dygtige medarbejdere kombineret med vores patenterede midler og maskiner for en professionel rensning, som du vil nyde lang tid frem. 

Anbefales af Egetæpper

Hos SE Chem-Dry har vi i næsten 15 år arbejdet tæt sammen med Egetæpper. Vi er stolte af vores gode samarbejde og fælles målsætning om at opnå højere kundetilfredshed i hele tæppets levetid. Egetæpper anbefaler SE Chem-Dry, fordi vores produkter og teknikker sørger for en grundig og professionel rens.

Tæpperens for erhverv i Ikast

Har du en virksomhed, så har du også brug for professionel tæpperens. Et rent arbejdsmiljø og indeklima er nødvendigt for at medarbejderne trives og beskytter også mod potentielle gener i form af sygdomme.

Er tæpperne misligholdt, ser det både grimt ud og kan i værste fald også lugte grimt. Er tæppet meget beskidt, skaber det et dårligt indtryk for både kunder og ansatte. Vores tæpperens for erhverv er en grundig rengøring med vores egne patenterede rengøringsmidler, som fjerner snavs, pletter og lugt. Vi kan også tilbyde periodiske rengøringer, sådan at det altid er rent og pænt i din virksomhed. Ønsker du at høre mere om tæpperens for erhverv, er du velkommen til at kontakte os.

Vintage og ældre tæpper

Har du et arvestykke eller har du fundet et ældre vintage tæppe, som blot mangler en tæpperens for at komme tilbage til sin storhedstid? Hos SE Chem-dry hjælper vi både privat og erhverv med tæpperens. Vi har stor erfaring med ældre vintage tæpper, hvor vi med skånsomme midler kommer urenheder og snavs til livs, sådan at tæppet bliver restaureret til sin oprindelig skønhed og glans. 

Kontakt os for mere information

Har du brug for yderligere information, har du spørgsmål til vores produkter, ydelser og teknikker, eller vil du gerne have et tilbud på tæpperens i Ikast, er du mere end velkommen til at kontakte os per mail: se@sechemdry.dk eller telefon: +45 22 16 89 99