Skal du have udført tæpperens i Ikast, og vil du sikre dig, at rensningen foregår skånsomt og effektivt, så er det SE Chem-Dry Ikast, du skal benytte dig af. Vi sørger for professionel og grundig tæpperens af alle slags tæpper, og ingen opgave er for stor eller lille for vores team. Med en professionel tæpperens passer du på dine tæpper, så de holder mange år frem. 

Få et tilbud på tæpperensning

Når du overlader dine tæpper til os, er du garanteret en grundig rens, der efterlader dine tæpper pæne og rene. Vi benytter os kun af udstyr og tæpperensemidler af højeste kvalitet, så tæpperensningen er af første klasse. Med vores patenterede midler, metoder og teknikker sikrer vi os, at dine tæpper rense så effektivt og skånsomt som muligt, samtidig med at du kan have grøn samvittighed. Vores Chem-Dry ekstraktions-system bruger betydeligt mindre vand end en traditionel damprens, og derfor vil tæpperne tørre på timer frem for dage. Derudover vil den lille mængde vand og den enorme sugeevne resultere i en meget dybdegående rens.

Som del af en landsdækkende kæde udfører vi tæpperens overalt i Danmark, og SE Chem-Dry Ikast dækker hele Midtjylland. Vores dygtige medarbejdere kombineret med vores patenterede midler og maskiner for en professionel rensning, som du vil nyde lang tid frem. 

Anbefales af Egetæpper

Hos SE Chem-Dry har vi i næsten 15 år arbejdet tæt sammen med Egetæpper. Vi er stolte af vores gode samarbejde og fælles målsætning om at opnå højere kundetilfredshed i hele tæppets levetid. Egetæpper anbefaler SE Chem-Dry, fordi vores produkter og teknikker sørger for en grundig og professionel rens. 

Kontakt os for mere information

Har du brug for yderligere information, har du spørgsmål til vores produkter, ydelser og teknikker, eller vil du gerne have et tilbud på tæpperens i Ikast, er du mere end velkommen til at kontakte os per mail: se@sechemdry.dk eller telefon: +45 22 16 89 99