Hos SE Chem-Dry er vi et professionelt team, som dækker alt tæpperens i Holstebro og omegn, som alle har kvalitet og service som en høj priotet. Skal der bruges tæpperensning i Holstebro, så kontakt os og få et tilbud.

SE Chem-Dry's professionelle tæpperens team benytter kun det bedste udstyr og rensemidler. Chem-Dry's patenterede ekstraktions-system til tæpperens bruger betydeligt mindre vand end damprens. Det gør at dine tæpper bliver rene og tørre på få timer, ikke dage. Mindre vand forbrug og større sugeevne giver en dybere rens af tæpperne.

Få et tilbud på tæpperensning

Hos SE Chem-Dry har vi et patenteret middel til tæpperens, som er miljømæssigt sikkert. Vores teknik ligger i at løfte snavs og skidt op til overfladen af tæppet, hvorved det suges væk med speciel lavet maskiner. Både maskiner og midler er patenteret og herved får du garanti for tæpperens af første klasse.

Hos SE Chem-Dry Holstebro er vi med i en landsdækkende kæde, som alle kan levere tæpperens. Vi er dækker hele Midtjylland og kan tage alle opgaver store som små.

Anbefalet af Egetæpper

I januar 2007 indgik Egetæpper og Chem-Dry® et nært partnerskab med den fælles målsætning at opnå bedre kundetilfredshed hele tæppets levetid. Egetæpper havde på daværende tidspunkt allerede testet flere af Chem-Dry's produkter og vores tæpperens-teknikker og var yderst tilfreds.

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser, eller se et godt tilbud på tæpperens, er du velkommen til at kontakte os eller se mere på Chem-Dry.

Tæpperens for erhverv i Holstebro

Har du en virksomhed, så har du også brug for professionel tæpperens. Et rent arbejdsmiljø og indeklima er nødvendigt for at medarbejderne trives og beskytter også mod potentielle gener i form af sygdomme.

Er tæpperne misligholdt, ser det både grimt ud og kan i værste fald også lugte grimt. Er tæppet meget beskidt, skaber det et dårligt indtryk for både kunder og ansatte. Vores tæpperens for erhverv er en grundig rengøring med vores egne patenterede rengøringsmidler, som fjerner snavs, pletter og lugt. Vi kan også tilbyde periodiske rengøringer, sådan at det altid er rent og pænt i din virksomhed. Ønsker du at høre mere om tæpperens for erhverv, er du velkommen til at kontakte os.

Vintage og ældre tæpper

Har du et arvestykke eller har du fundet et ældre vintage tæppe, som blot mangler en tæpperens for at komme tilbage til sin storhedstid? Hos SE Chem-dry hjælper vi både privat og erhverv med tæpperens. Vi har stor erfaring med ældre vintage tæpper, hvor vi med skånsomme midler kommer urenheder og snavs til livs, sådan at tæppet bliver restaureret til sin oprindelig skønhed og glans.
 

For yderligere information - kontakt SE Chem-Dry

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser er du velkommen til at kontakte os på e-mail: se@sechemdry.dk eller telefon: +45 22 16 89 99