Leder du efter en professionel, der kan udføre tæpperens i Bjerringbro, så står vi hos SE Chem-Dry Bjerringbro parat til at hjælpe dig. Vi har et hold af kompetencestærke medarbejdere og patenterede midler og maskiner, der kombineret sørger for at håndtere rensningen af dine tæpper skånsomt. Efter en rens hos os får du rene tæpper tilbage, der holder mange år endnu.

Vi er en del af en landsdækkende kæde, og SE Chem-Dry Bjerringbro udfører tæpperens over hele Midtjylland. Med stor erfaring og service og kvalitet i højsædet kan vi tilbyde grundig og professionel rens på alle slags tæpper. Ingen opgaver er for store, små eller komplicerede for vores team.

Få et tilbud på tæpperensning

Det vigtigste for os er glade og tilfredse kunder, og derfor benytter vi os kun af det bedste udstyr og tæpperensemidler. På den måde sikrer vi os, at dine tæpper behandles skånsomt, men renses effektivt. Vores patenterede Chem-Dry ekstraktions-system bruger betydeligt mindre vand end traditionel damprens, og vores midler til tæpperens er lavet med tanke på miljøet. Derfor kan du have grøn samvittighed, når du får udført tæpperens hos os. Den mindre mængde vand og systemets høje sugeevne resulterer i en dybdegående tæpperens, mens dine rene tæpper tørrer på timer i stedet for dage. 

Anbefalet af Egetæpper

Vi er stolte af at være anbefalet af Egetæpper, som vi i snart 15 år har været tætte samarbejdspartnere. Siden 2007 har de hos Egetæpper været yderst tilfredse med vores patenterede produkter og tæpperenseteknikker. Vores fælles målsætning er at opnå en højere kundetilfredshed i hele tæppets levetid, og det hjælper vores tæpperens til.

Tæpperens for erhverv i Bjerringbro

Har du en virksomhed, så har du også brug for professionel tæpperens. Et rent arbejdsmiljø og indeklima er nødvendigt for at medarbejderne trives og beskytter også mod potentielle gener i form af sygdomme.

Er tæpperne misligholdt, ser det både grimt ud og kan i værste fald også lugte grimt. Er tæppet meget beskidt, skaber det et dårligt indtryk for både kunder og ansatte. Vores tæpperens for erhverv er en grundig rengøring med vores egne patenterede rengøringsmidler, som fjerner snavs, pletter og lugt. Vi kan også tilbyde periodiske rengøringer, sådan at det altid er rent og pænt i din virksomhed. Ønsker du at høre mere om tæpperens for erhverv, er du velkommen til at kontakte os.

Vintage og ældre tæpper

Har du et arvestykke eller har du fundet et ældre vintage tæppe, som blot mangler en tæpperens for at komme tilbage til sin storhedstid? Hos SE Chem-dry hjælper vi både privat og erhverv med tæpperens. Vi har stor erfaring med ældre vintage tæpper, hvor vi med skånsomme midler kommer urenheder og snavs til livs, sådan at tæppet bliver restaureret til sin oprindelig skønhed og glans. 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til vores produkter, ydelser og teknikker, eller ønsker du at få et tilbud på tæpperens i Bjerringbro, er du mere end velkommen til at kontakte os per mail: se@sechemdry.dk eller telefon: +45 22 16 89 99