Leder du efter en professionel, der kan udføre tæpperens i Bjerringbro, så står vi hos SE Chem-Dry Bjerringbro parat til at hjælpe dig. Vi har et hold af kompetencestærke medarbejdere og patenterede midler og maskiner, der kombineret sørger for at håndtere rensningen af dine tæpper skånsomt. Efter en rens hos os får du rene tæpper tilbage, der holder mange år endnu.

Vi er en del af en landsdækkende kæde, og SE Chem-Dry Bjerringbro udfører tæpperens over hele Midtjylland. Med stor erfaring og service og kvalitet i højsædet kan vi tilbyde grundig og professionel rens på alle slags tæpper. Ingen opgaver er for store, små eller komplicerede for vores team.

Få et tilbud på tæpperensning

Det vigtigste for os er glade og tilfredse kunder, og derfor benytter vi os kun af det bedste udstyr og tæpperensemidler. På den måde sikrer vi os, at dine tæpper behandles skånsomt, men renses effektivt. Vores patenterede Chem-Dry ekstraktions-system bruger betydeligt mindre vand end traditionel damprens, og vores midler til tæpperens er lavet med tanke på miljøet. Derfor kan du have grøn samvittighed, når du får udført tæpperens hos os. Den mindre mængde vand og systemets høje sugeevne resulterer i en dybdegående tæpperens, mens dine rene tæpper tørrer på timer i stedet for dage. 

Anbefalet af Egetæpper

Vi er stolte af at være anbefalet af Egetæpper, som vi i snart 15 år har været tætte samarbejdspartnere. Siden 2007 har de hos Egetæpper været yderst tilfredse med vores patenterede produkter og tæpperenseteknikker. Vores fælles målsætning er at opnå en højere kundetilfredshed i hele tæppets levetid, og det hjælper vores tæpperens til. 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til vores produkter, ydelser og teknikker, eller ønsker du at få et tilbud på tæpperens i Bjerringbro, er du mere end velkommen til at kontakte os per mail: se@sechemdry.dk eller telefon: +45 22 16 89 99