SE Chem-Dry udfører professionel tæpperens i Århus området. Vores professionelle team er alle kvalitets og service minded. Så har du brug for en tæpperensning i Århus og omegn, så kontakt os og få et tilbud, som du og dine tæpper vil elske.

SE Chem-Dry benytter kun professionelt udstyr og rensemidler til tæpperens. Chem-Dry's patenterede ekstraktions-system til tæpperens har et lavt forbrug af vand mindre end damprens. Det gør at dine tæpper bliver rene og tørre på få timer, ikke dage. Mindre vand forbrug og større sugeevne giver en dybere renlighed af tæpperne.

Få et tilbud på tæpperensning

Miljøvenlig tæpperens

Hos SE Chem-Dry har vi et patenteret middel til tæpperens, som er miljømæssigt holdbart. Vores teknik ligger i at løfte snavs og skidt op til overfladen af tæppet, hvorved et kraftigt sug sørger for at få det væk, med maskiner speciallavet til Chem-Dry. Alle vores maskiner og rengøringsmidler er patenteret og din garanti for tæpperens i højeste kvalitet.

Hos SE Chem-Dry Århus er vi med i en kæde som er landsdækkende, alle afdelinger kan levere tæpperens. Vi er dækker hele Midtjylland og kan tage alle opgaver store som små.

Anbefalet af Egetæpper

I januar 2007 indgik Egetæpper og Chem-Dry® et nært partnerskab med den fælles målsætning at opnå bedre kundetilfredshed hele tæppets levetid. Egetæpper havde på daværende tidspunkt allerede testet flere af Chem-Dry's produkter og vores tæpperens-teknikker og var yderst tilfreds.

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser, eller se et godt tilbud på tæpperens, er du velkommen til at kontakte os eller se mere på Chem-Dry.

Ønsker du tilbud på prof. tæpperens?

Vil du vide endnu mere eller få et tilbud på tæpperens eller en af vores andre ydelser er du velkommen til at kontakte os på e-mail: se@sechemdry.dk eller telefon: +45 22 16 89 99