SE Chem-Dry udfører professionel tæpperens i Århus området. Vores professionelle team er alle kvalitets og service minded. Så har du brug for en tæpperensning i Århus og omegn, så kontakt os og få et tilbud, som du og dine tæpper vil elske.

SE Chem-Dry benytter kun professionelt udstyr og rensemidler til tæpperens. Chem-Dry's patenterede ekstraktions-system til tæpperens har et lavt forbrug af vand mindre end damprens. Det gør at dine tæpper bliver rene og tørre på få timer, ikke dage. Mindre vand forbrug og større sugeevne giver en dybere renlighed af tæpperne.

Få et tilbud på tæpperensning

Miljøvenlig tæpperens

Hos SE Chem-Dry har vi et patenteret middel til tæpperens, som er miljømæssigt holdbart. Vores teknik ligger i at løfte snavs og skidt op til overfladen af tæppet, hvorved et kraftigt sug sørger for at få det væk, med maskiner speciallavet til Chem-Dry. Alle vores maskiner og rengøringsmidler er patenteret og din garanti for tæpperens i højeste kvalitet.

Hos SE Chem-Dry Århus er vi med i en kæde som er landsdækkende, alle afdelinger kan levere tæpperens. Vi er dækker hele Midtjylland og kan tage alle opgaver store som små.

Anbefalet af Egetæpper

I januar 2007 indgik Egetæpper og Chem-Dry® et nært partnerskab med den fælles målsætning at opnå bedre kundetilfredshed hele tæppets levetid. Egetæpper havde på daværende tidspunkt allerede testet flere af Chem-Dry's produkter og vores tæpperens-teknikker og var yderst tilfreds.

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser, eller se et godt tilbud på tæpperens, er du velkommen til at kontakte os eller se mere på Chem-Dry.

Tæpperens for erhverv i Århus

Har du en virksomhed, så har du også brug for professionel tæpperens. Et rent arbejdsmiljø og indeklima er nødvendigt for at medarbejderne trives og beskytter også mod potentielle gener i form af sygdomme.

Er tæpperne misligholdt, ser det både grimt ud og kan i værste fald også lugte grimt. Er tæppet meget beskidt, skaber det et dårligt indtryk for både kunder og ansatte. Vores tæpperens for erhverv er en grundig rengøring med vores egne patenterede rengøringsmidler, som fjerner snavs, pletter og lugt. Vi kan også tilbyde periodiske rengøringer, sådan at det altid er rent og pænt i din virksomhed. Ønsker du at høre mere om tæpperens for erhverv, er du velkommen til at kontakte os.

Vintage og ældre tæpper

Har du et arvestykke eller har du fundet et ældre vintage tæppe, som blot mangler en tæpperens for at komme tilbage til sin storhedstid? Hos SE Chem-dry hjælper vi både privat og erhverv med tæpperens. Vi har stor erfaring med ældre vintage tæpper, hvor vi med skånsomme midler kommer urenheder og snavs til livs, sådan at tæppet bliver restaureret til sin oprindelig skønhed og glans.

Ønsker du tilbud på prof. tæpperens?

Vil du vide endnu mere eller få et tilbud på tæpperens eller en af vores andre ydelser er du velkommen til at kontakte os på e-mail: se@sechemdry.dk eller telefon: +45 22 16 89 99