Hos SE Chem-Dry tilbyder vi professionel rengøring af fuger mellem klinker og fliser i Skanderborg, Randers, Skive, Aarhus og omegn. Med tiden vil man ikke kunne undgå at opleve at fugerne mellem klinkerne vil få misfarvninger, det gælder især badeværelset, køkkenet og brusekabinen hvor der ofte er fugtigt.

Det er heller ikke unormalt at fugerne på flisegulve i andre opholdsrum eller på arbejdspladsen vil få diverse fedtmærker, misfarvninger, osv. som kræver en professionel rensning af fugerne for at blive pæne igen.
 

Indhent tilbud på rensning af fuger

Fordele ved rengøring af fuger 

Ud over at dine fuger vil fremstå præsentable og næste se ud som var de helt nye, så er der også andre fordele ved at laves os står for rengøring af fugerne mellem klinker og fliser.

  • Fjerner effektivt kalk, skimmel og misfarvninger
  • Forlænger fuger, klinker og flisers levetid.
  • Imprægnering af fuger efter rengøring

I forbindelse med rengøring af fuger, anbefaler vi altid en efterfølgende imprægnering. Imprægneringen af fugerne gør fremtidig rengøring nemmere og gør dem mere modstandsdygtig overfor snavs, mug og misfarvninger.

Få et tilbud på rengøring af fuger

Trænger fugerne mellem dine klinker til en grundig rens og rengøring? Så tag fat i os. Med ChemDry® revolutionerende servicekoncept til periodisk rengøring er du sikret at dine fuger kommer til at fremstå flotte og helt rene igen.

Vi tilbyder vores rengøring af fuger og klinger til private og erhverv. Uanset om du er privat eller erhvervskunde, er det muligt at få en fast serviceaftale så dine fuger og klinker altid fremstår nye og rene - Hvis du kun ønsker en enkel rengøring, så klare vi også det for dig.

Hos SE Chem-Dry står vi klar til at give dig et helt uforpligtende tilbud som er skræddersyet til dine ønsker og behov - Kontakt os på 22 16 89 99, se@sechemdry.dk eller udfyld vores kontaktformular her på siden.