SE Chem-dry's avancerede, moderne metoder, samt vores store sortiment af kvalitets rengøringsprodukter fjerner nemt og effektivt skidt, fedt, kalk og andre urenheder på dine klinker og fliser. Vi sørger for at alt skidtet er væk, hvor vi derefter imprægnerer, sådan at det rene udtryk beholdes i lang tid. Vores imprægnering beskytter fliserne, hvor deres levetid forlænges markant. Vi har i mere end 30 år hjulpet både privat- og erhvervspersoner med rengøring af fliser og klinker i Grenaa. Læs nedenfor om hvorfor vi er de førende indenfor vores område.

Kontakt os

Hvorfor rengøring af klinker? 

Områder i Danmark, hvor vandet har et højere indhold af calcium og magnesium, har større risiko for kalkbelægninger. Klinker og fliser er oftest i kontakt med fugt, som kan resultere i misfarvning, kalk og skimmel. Rengøring af klinker og fliser er derfor nødvendigt for vedligeholdelse. Men selv om du husker at skrabe fliserne eller klinkerne efter et bad, vil der stadig samle sig kalkbelægninger.

Hvordan?

SE Chem-Dry har udviklet et helt specielt koncept for periodisk rengøring og vedligeholdelse til alle typer af fliser og klinker. Lige fra natursten til murstensgulve. 85% af alle klinker og fliser kan rengøres uden brug af slibning.

Fliserne og klinkerne renses helt i bund og bliver frigjort for pletter, misfarvninger, kalk og skimmel. Metoden der bliver taget i brug er via et rengøringssystemet der kører med et højt vandtryk, hvor vandet bliver suget tilbage og fornyet hele tiden. Dette gør at fliserne og klinker kun er i kontakt med rent vand, hvorfor der ikke efterlades striber. Denne metode regnes for at være den mest effektive fordi pletter, misfarvninger, kalk og skimmel fjernes lettere.

Erhvervsrengøring af klinker og fliser

Chem-Dry® er kendt for vores moderne og nytænkende rensemetoder for tæpper. Disse metoder er taget med over til rengøring af klinker og fliser. Dette betyder at vi nu kan tilbyde periodisk rengøring med faste aftaler. På den måde kan du som erhvervsdrivende sikre en smuk og ren arbejdsplads for både medarbejdere og kunder.

Vores revolutionerende teknikker gør:

  • 85 % af alle klinker og fliser kan rengøres uden brug af slibning
  • Efterlader ingen striber
  • Renser fugerne helt rene
  • Indfarvning af fuger også en mulighed
  • Imprægnering af fuger og porøse fliser giver pænere fremtræden
  • Pletter, misfarvninger, kalk og skimmel fjernes lettere


Chem-Dry® anbefales af en lang række virksomheder, der gennem mange år har været faste samarbejdspartnere: Egetæpper®, Amtico®, Dansk Wilton, InterfaceFLOR® og mange andre af verdens bedste tæppe- og gulvproducenter.


Med en serviceaftale hos SE Chem-dry sikrer du det gode indeklima for medarbejdere og potentielle kunder. Er arbejdspladsen ikke rengjort kan det føre til dårligt indeklima og mistrivsel. Dette påvirker den daglige arbejdsgang og kan i værste fald medføre sygdom og nedsat arbejdskraft. Sørg derfor for at det altid er pænt, både for dem som befinder sig på arbejdspladsen og for dem som kommer på besøg.

Forebyggelse

For at kunne reducere den fremtidig kalkbelægning, går vi ind og imprægnerer klinkerne og fliserne. Imprægneringen giver en transparent vandafvisende overflade. Dette lukker overfladen, så snavs ikke kan indtrænge. Diffusionsåbningen gør at klinkerne og fliserne stadig kan ånde.

For yderligere information - kontakt SE Chem-Dry

Ønsker du at høre mere om vores ydelser og produkter, så er du velkommen til at ringe til os. Vi kører ud til alle opgaver, både store og små. Ønsker du hjælp til rengøring af fliser og klinker i Grenaa, så kontakt os i dag.

Vi kan kontaktes på telefon 22 16 89 99 eller ved at sende en mail direkte til os på se@sechemdry.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, her på siden. Her kan du stille spørgsmål eller uddybe lidt om dine ønsker og behov. Så har vi et udgangspunkt, når vi tager kontakt til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.