Oplever du kalkbelægninger på dine klinker og fliser? SE Chem-Dry tilbyder professionelt rengøring og overfladebehandling af klinker og fliser i Viborg, Skive og Holstebro. Vi sørger for rengøring og vedligeholdelse af alle typer klinker og fliser, både ude og inde. Vi har mange års erfaring med rengøring af klinker og fliser. Vi benytter et specielt koncept til rengøring af klinker og fliser, hvori at vi laver imprægnering af fliser, så vi forebygger klinker og flisernes smuds resistans. 

Hvorfor rengøring af klinker? 

Områder i Danmark, hvor vandet har et højere indhold af calcium og magnesium, har større risiko for kalkbelægninger. Rensning af klinker og fliser er oftest i kontakt med fugt, som kan resultere i misfarvning, kalk og skimmel. Rengøring af klinker og fliser er derfor nødvendigt for vedligeholdelse. Men selv om du husker at skrabe fliserne eller klinkerne efter et bad, vil der stadig samle sig kalkbelægninger.

Hvordan? 

SE Chem-Dry har udviklet et helt specielt koncept for periodisk rengøring og vedligeholdelse til alle typer af fliser og klinker. Lige fra natursten til murstensgulve. 85% af alle klinker og fliser kan rengøres uden brug af slibning. Fliserne og klinkerne renses helt i bund og bliver frigjort for pletter, misfarvninger, kalk og skimmel. Metoden der bliver taget i brug er via et rengøringssystemet der kører med et højt vandtryk, hvor vandet bliver suget tilbage og fornyet hele tiden. Dette gør at fliserne og klinker kun er i kontakt med rent vand, hvorfor der ikke efterlades striber. Denne metode regnes for at være mest effektiv og pletter, misfarvninger, kalk og skimmel fjernes lettere.

Forebyggelse 

For at kunne reducere den fremtidig kalkbelægning, går vi ind og imprægnerer klinkerne og fliserne. Imprægneringen giver en transparent vandafvisende overflade. Dette lukker overfladen, så snavs ikke kan indtrænge. Diffusionsåbningen gør at klinkerne og fliserne stadig kan ånde.

For yderligere information - kontakt SE Chem-Dry

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser er du velkommen til at kontakte os på e-mail: se@sechemdry.dk eller telefon: +45 22 16 89 99