Hos SE Chem-Dry er vi førende inden for rensning af klinker og fliser, og er repræsenteret i mere end 50 lande. Selvom vi er en global virksomhed med mange års erfaring i branchen, så glemmer vi ikke vores danske kunder, og dækker derfor alt rensning af fliser og klinker i Vejle, Fredericia og Kolding. Så mangler du et professionelt team, der skal ordne dine tilkalkede fliser i badeværelset eller terrassen udenfor, så kontakt os og få et konkurrencedygtigt tilbud på rengøring af klinker og fliser, både inde og ude i Vejle, Kolding og Fredericia.

Hvordan?

I SE Chem-Dry udvikler og benytter vi branchens bedste midler til rens og behandling af fliser og klinker. I vores professionelle team har vi udviklet en speciel metode for periodisk rengøring og vedligeholdelse af dine klinker og fliser, så de altid står fine og rene. Vores specielle metode består af et rengøringssystem, som fungere via et vandtryk. Når systemet kører via et vandtryk, så fornyes vandet hver gang, det kommer i kontakt med fliser eller klinker. Via denne metode renses der kun med rent vand hele tiden, og det er der én masse fordele ved.

Fordele ved vores rengøringssystem

Ved at benytte rent vand igennem hele rensningen gør, at 85% af alle fliser og klinker kan rengøres uden behov for slibning. Ligeledes ville der efter rengøringen ikke være tegn på nogle striber på fliser eller klinker, og rensningen af fugerne bliver helt rene, som var de nye. Det rene vand har også den fordel, at både misfarvninger, pletter, skimmel og kalk fjernes hurtigere og lettere. 

Vedligeholdelse

Efter rengøring af dine klinker og fliser sørger vi selvfølgelig for at give det hele en vedligeholdende behandling. Dette sker igennem en imprægnering af dine klinker og fliser, som giver en transparent samt vandafvisende overflade, der reducerer udviklingen af kalk og samtidig er mindre modtagelig over for snavs. Chem-Dry anbefaler derfor en imprægnering, da dette ville holde dine klinker og fliser flotte og rene i længere tid.

For yderligere information - kontakt SE Chem-Dry

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser er du velkommen til at kontakte os på e-mail: se@sechemdry.dk eller telefon: +45 22 16 89 99