SE Chem-Dry er Danmarks førende inden for tæppe- og møbelrens og kendt for deres revolutionerende metoder, hvorfor du trygt kan stole på at SE Chem-Dry altid leverer kvalitet. Som noget nyt, tilbyder vi rengøring og vedligeholdelse af dine klinker og fliser i Randers og omegn.

Hvordan?

SE Chem-Dry’s professionelle team har udviklet branchens bedste metode for periodisk rengøring og vedligeholdelse af klinker og fliser. Det specielle koncept understøttes af et rengøringssystem, som kører på et højt vandtryk. Ved denne metode, sættes der direkte rent vand til maskinen. Hermed vil vandet hele tiden blive fornyet og vandet der har været i kontakt med fliserne, vil blive suget tilbage. På den måde vil kun rent vand være i kontakt med klinkerne og fliserne. Dine klinker og fliser vil være så gode som nye. 

Forebyggelse

For at kunne reducere grobunden af kalk, afslutter vi rensning af dine klinker og fliser med at imprægnere dem. Dette gør at det vil være nemmere på sigt at kunne vedligeholde dem. Dette er en fordel, da selv om der vil være en hyppig vedligeholdelse af fliserne og klinkerne, kan kalkbelægningen stadig fremtræde. Men via imprægneringen, vil der blive dannet et en transparent vandafvisende overflade. 

For yderligere information - kontakt SE Chem-Dry 

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser er du velkommen til at kontakte os på e-mail: se@sechemdry.dk eller telefon: +45 22 16 89 99